HTML

Befejeztem... ami már megvolt

Minden amit már befejeztem. Könyv sorozatrész film többnyire.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Pilotszezon

2010.09.23. 21:53 TorrenteXY

 Újabb szeptember, újra évadkezdet.

 

Legjobb pilot eddig: Running Wilde - Mi más? arrested Development készítő, meg pár szereplő. Úgyhogy 1x01 like, 8,5/10. Amúgy nem indult túl feszesen, na majd később.

Legjobb nyári sorozat: Nem sok mást nézek, de egyértelműen a Mad Men. Legjobb dráma ever? Még kiderül. Mindenesetre az évad erősen kilencesfelé.

Legjobb folytatódó sorozat eddig: The League 2x01 9/10. Állat volt.

Legjobb reality: Nem nézek nagyon mást, Survivor. 21x01. Híresember is van benne, ki tudja milyen változást hoz ez. Eddig nem tudni milyen évad lesz, átlagos kezdet.

És akkor a többi, abc sorrendben:

Blue Mountain State 1x01 - 1x03 vicces, fiatalos, csak ha nagyon nincs más és jócsajokat néznék.

Boardwalk Empire 1x01: Nagyon jó kis maffiás sorozat, eddig nagyon tetszett. A pilot 8,5/10

Hawaii Five-0 1x01: akciódús nyomozás, meglátjuk mi lesz. Eddig tetszik de ilyen sorozatok annyira nem érdekelnek. Inkább unalmas percekre. Nem lesz túl sok ilyen.

House 7x01: miért nézem még mindig? Már nem is hiszem túl sokáig tartana.Még max 1-2 évad van benne. 6/10, mert nézhető volt az évadnyitó. tavaly jobb volt a minifilmmel.

How I Met Your Mother 6x01: Uncsiii. Poéntalan. Nyáladzás. Nézettség szerint se fogja túl sokáig húzni, ezéven jó lenne lezárni. Legfeljebb plusz egy évad. Nagyon kellenének új írók a sorozat mögé.

Jersey Shore: ugyanaz mint tavaly, nem tudom mennyire fog érdekelni. Néha 3 részt megnéznék egyszerre, most pedig még csak a 2x02-nél tartok.

Raising Hope 1x01: Vicces kis sorozat, a My Name Is Earl készítőitől. Kérdés meddig bírják a friss poénnal, eddig vicces!

The Event 1x01: Kérdés lesz-e Lost pótlék, most leginkább FlashForward kettőnek néz ki, ami nem volt jó sajnos.

Szólj hozzá!

Címkék: lost house my name is earl survivor how i met your mother mad men arrested development boardwalk empire the league jersey shore the event running wilde raising hope hawaii five 0 blue mountain state

A bejegyzés trackback címe:

https://befejeztem.blog.hu/api/trackback/id/tr722318978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása